Tricktyve snyder med Oddset kuponer

af

Fyns Politi har de seneste to uger fået flere anmeldelser om tricktyverier af Oddset-kuponer. Foto: Danske Spil.
Fyns Politi har de seneste to uger fået flere anmeldelser om tricktyverier af Oddset-kuponer. Foto: Danske Spil.
Fyns Politi har de seneste to uger fået flere anmeldelser om tricktyverier af Oddset-kuponer. Derfor advarer politiet nu Oddset-forhandlere mod at blive snydt.

Mønstret er det samme hver gang. Gerningsmændene vil købe flere Oddset-kuponer til 1.000 kroner og et par billige til fx 10 kroner. Når de har fået kuponerne og skal betale, så siger de, at de har glemt deres pung eller penge i bilen. Derefter lægger de tilsyneladende alle kuponerne på disken og går ud for at hente penge.

Men gerningsmændene kommer aldrig ikke tilbage. For de har nemlig kun lagt de billige kuponer på disken. Resten har de taget med sig.

-Gerningsmændene opererer ved at forvirre ekspedienten, som derfor ikke når at opdage, hvad der foregår. Derfor vil vi gerne opfordre til, at ekspedienterne er ekstra opmærksomme, når de sælger Oddset kuponer i øjeblikket, siger politikommissær Danny Glintborg fra Fyns Politi.

Der er tale om flere gerningsmænd. Men det varierer hvor mange, der kommer ind i butikkerne. Nogle steder har der kun været en enkelt, mens der andre steder har været to eller tre.

Har nogen oplysninger i sagen, kan de kontakte Fyns Politi på telefon 114.