Joker-spiller vinder 50 millioner kroner

En spiller hos Føtex på Falkoner Alle på Frederiksberg blev lørdag aften med et slag mulitimillionær. Den heldige vinder vandt de mange rare penge på en Lyn Lotto-kupon med de syv rigtige tal.

Og mon ikke spilleren priser sig lykkelig for at have tilkøbt joker-spillet, for det var nemlig dén ekstra chance, som udløste 1. præmiepuljen, der havde stået urørt siden den 10. januar i år og derfor havde vokset sig rekordstor.

Største Joker-gevinst nogensinde
De 50 mio. kroner er den største Joker-gevinst nogensinde, den fjerde største gevinst i danmarkshistorien og den anden største i år. Den største tilhører kvinden i Helsingør, som i februar vandt 315 millioner kroner i det fælles europæiske lotto, Eurojackpot, oplyser Danske Spil.

17 millioner til Nordjylland
Det var de store gevinsters aften for Lotto-puljen gik også til en enkelt spiller. Vedkommende vinder 17.110.743 kroner på et spil købt hos Shop-In i Bredgade 63 i Glyngøre.