Her er den nye landsholdstrøje

Den nye landsholdsdragt blev præsenteret i dag. Foto: DBU.

Den nye landsholdsdragt blev præsenteret i dag. Foto: DBU.


DBU har i dag afsløret den nye spillerdragt til det danske herrelandshold.

Trøjen er udformet i et klassisk snit med to toner af rød på forsiden, som diskret trækker reference til firsernes storhedstid.

Shortsene er er røde – eller hvide afhængigt af kamp og modstander – og strømperne er røde.

– Vi har glædet os rigtig meget til at præsentere den nye landsholdstrøje, der i designet også rummer vores fortælling ’En Del af Noget Større’. Jeg håber, at vi i den nye landsholdsdragt kan få en god start mod svenskerne og kvalificere os til EM, siger Katja Moesgaard, kommerciel direktør hos DBU.

Den nye spillerdragt er den syvende hjemmebanedragt i rækken, siden adidas indgik sponsorsamarbejde med DBU i 2004. Trøjen kan ses på banen for første gang, når Danmark spiller mod Sverige i Stockholm.