DMI varsler: Vindstød af stormstyrke

Det kan blive særdeles blæsende sidst på aftenen og natten. DMI har varslet vindstød af stormstyrke.

DMI forventer kuling fra vest, med vindstød af stormstyrke, 24-28 m/s. Det er nok til at tagsten kan blæse ned, store grene knække og træer kan vælte og spærre tog- og vejstrækninger. Det giver også en stor sandsynlighed for at broer må lukkes for trafik.

Varslet gælder for hele landet.

Men ellers siger vejrudsigten for lørdag, at det bliver mest tørt, først på dagen diset men en overgang mulighed for sol. I løbet af eftermiddagen kommer der regn fra sydvest og den breder sig hen over landet frem mod aften.
Temperaturen kommer op mellem 12 og 15 grad med en svag til frisk vind.

Sidst på aftenen eller i nat tager vinden så til og kan give kuling med vindstød af stormstyrke.