43-årig anholdt: Mistænkes for flere blufærdighedskrænkelser i København

Københavns Politi har søndag aften anholdt mand, som man mistænker for at stå bag en række blufærdighedskrænkelser i København.

Anholdelsen sker efter flere dages efterforskning omkring adskillige forhold af blufærdifhedskrænkelse. Det er dog, ifølge Københavns Politi, stadig for tidligt at sige noget om, hvor mange af de anmeldte krænkelser den anholdte konkret står bag.

Anholdelsen af den 43-årige mand med nordafrikansk baggrund er sket dels på baggrund af en konkret henvendelse fra en yngre kvinde, der havde set en mand, som hun på baggrund af den massive omtale af sagen fandt mistænkelig, og dels den efterforskning som fulgte efter denne henvendelse og de allerede anmeldte forhold.

Politiet har modtaget over 120 henvendelser siden i fredags, men man anmoder om, at personer der har været udsat for overgreb eller har en viden om disse sager stadig kontakter politiet, af hensyn til den videre efterforskning.