Politiaktion på havnen i Nørresundby: Frygtede hvad mand ville gøre

Nordjyllands politi gennemførte mandag eftermiddag en større aktion på havneområdet i Nørresundby, da man frygtede, at en psykisk uligevægtig mand kunne skade sig selv eller andre.

Nordjyllands Politi fik via en anmeldelse ved middagstid mistanke til, at personen – en 40-årig mand fra lokalområdet – ville kunne skade sig selv eller andre. Flere patruljer blev derfor sendt ud i byen for at få kontakt med manden.

Efter en kort eftersøgning blev manden lokaliseret på havneområdet i Nørresundby.

Et område omkring broen på Nørresundby-siden blev derfor afspærret, og tilkaldte forhandlere fik efter et stykke tid talt den uligevægtige personen ud af bilen, hvorpå han straks blev anholdt af politifolkene, der bevogtede stedet.

– Heldigvis endte alt uden skader på personer, men i sådanne situationer rykker vi massivt ud for at minimere risikoen for, at personen udøver skade på sig selv eller på andre, siger vicepolitiinspektør i Nordjyllands Politi, Poul Severinsen, der oplyser, at der var tale om en psykisk uligevægt person.

Poul Severinsen oplyser videre, at aktionen, der involverede indsættelse af flere politistyrker, blev afblæst omkring kl. 16.30.

Den 40-årige mand blev efter anholdelsen transporteret ind til politigården i Aalborg, og det er nu op til politiets jurister at vurdere, hvilke sigtelser der eventuelt skal rejse mod manden, ligesom han skal vurderes lægeligt.