Charlie Sheen: Jeg er HIV positiv

Charlie Sheen fortalte til NBC Today, at han er smittet med HIV. Arkivfoto: Joella Marano (CC BY-SA 2.0)

Charlie Sheen fortalte til NBC Today, at han er smittet med HIV. Arkivfoto: Joella Marano (CC BY-SA 2.0)

Den amerikanske skuespiller Charlie Sheen er smittet med HIV – det bekræfter han nu selv efter rygtet om sygdommen begyndte for et par dage siden.

Charlie Sheen, der er søn af skuespilleren Martin Sheen (‘West Wing’) og bror til instruktør og skuespiller Emilio Estevez (‘Vi ta’r skraldet’), er bl.a. kendt for sin rolle i tv-serien ‘Two and a half men’, filmen ‘Wall Street’ og kommedier som ‘Dødbringende Måben’, ‘Hot Shots’ og ‘Vi ta’r Skraldet’ – hvor han i øvrigt spilledes sammen med broderen Emilio Estevez.

Han er også kendt fra sladderpressen som en pigeglad mand med mange affærer og et stort forbrug af alkohol og stoffer. Sidstnævnte var medvirkende årsag til, at Charlie Sheen røg ud af hit-serien ‘Two and a half men’.

Charlie Sheen fortalte i et interview i tv-programmet NBC Today, at han er HIV-positiv og han blev smittet for omkring fire år siden. Han ved dog ikke hvordan han er blevet smittet.

Den 50-årige skuespiller fortalte også, at han har informeret samtlige seksuelle partnere han har haft siden han blev testet positiv.

Charlie Sheen fortalte også, at han har været udsat for afpresning efter han havde fortalt om diagnosen til mennesker, som han troede han kunne stole på. Men nogle af dem krævede, ifølge skuespilleren, penge for at holde mund og han fortalte under interviewet, at han har betalt mere end 10 millioner dollar til sine afpressere. En af afpresserne var en prostitueret, som havde taget et billede af hans medicin på hans badeværelset og truet med at sælge det.

På spørgsmålet om han fortsat ville betale sine afpressere svarede Charlie Sheen:

– Ikke efter i dag.