Politiet søger ungt par for overfald i S-tog

Københavns Vestegns Politi efterlyser manden og kvinden på dette billede, samt vidner, i en sag om et voldeligt overfald i et S-tog i august. Foto: Politiet

Københavns Vestegns Politi efterlyser manden og kvinden på dette billede, samt vidner, i en sag om et voldeligt overfald i et S-tog i august. Foto: Politiet

Københavns Vestegns Politi efterlyser et ungt par, som mistænkes for at have overfaldet et andet ungt par i S-toget Linja A mod København fredag d. 14. august kl. ca. 23.30.

Den mandlige forurettede blev holdt rundt om halsen, mens han blev trukket ned på jorden. Da den mandlige forurettede kort efter lå på gulvet, forsøgte den kvindelige forurettede at stoppe volden, hvilket resulterede i, at hun blev væltet omkuld og slog sit hoved i faldet. Mens hun lå på gulvet, begyndte begge gerningsmænd at sparke til hende.

Kort efter ankom toget til Avedøre Station, hvor gerningsmændene forlod toget.

De to gerningsmænd beskrives som:
A: Mand, Dansk af udseende, 20-25 år, 180-185 cm, muskuløs af bygning og med kort mørkt hår og kort skæg og iført en rød trøje. Yderligere kendetegn: Solariebrun og medbragte en hvid mountainbike. (Se foto)

B: Kvinde, Dansk af udseende, 20-25 år, 160-170 cm, kraftig af bygning og med lyst mellemlangt hår. Yderligere kendetegn: Helt hvidt hår i hestehale og medbragte en sort/pink cykel. (Se foto)

Københavns Vestegns Politi oplyser, at det har været vanskeligt at fremskaffe et foto i sagen, hvilket er baggrunden for at de først bliver offentliggjort nu. Men Københavns Vestegns Politi håber at der fortsat er vidner, der kan hjælpe i forbindelse med sagen.

Oplysninger kan gives til Københavns Vestegns Politi på 43861448 eller i kontortid til efterforsker Nina Christensen på telefon 72587837