56-årig fængslet: stak 23-årig med kniv

En 56-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for drabsforsøg.

Onsdag aften klokken 23.02 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at en 23-årig mand var blevet stukket med en kniv i en bolig på Plantagevej i Greve.

Gerningsmanden var en 56-årg mand, som også bor på adressen. Den 56-årige forsvandt fra stedet, og politiet søgte efter ham indtil han torsdag eftermiddag ved 17.30-tiden henvende sig på politistationen i Roskilde med sin advokat.

Den 56-årige blev anholdt og sigtet og han blev fredag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for kvalificeret vold med kniv og med krav om varetægtsfængsling. Dommeren imødekom kravet og varetægtsfængslede den sigtede frem til 17. december.

Ifølge Midt- og Vestsjællands polit skal motivet til knivstikkeriet ses i relation til uenigheder på adressen mellem beboerne.