Falsk politibetjent på spil i Korsør

Flere vidner ringede onsdag morgen til politiet og anmeldte, at der gik en mand rundt med en politi-T-shirt og en pistol på Nor Alléen i Korsør.

En politipatrulje blev sendt til stedet og så en mand, der svarede til signalementet, men da han opdagede betjentene, stak han i løb mod svømmehallen. Betjentene løb efter, og undervejs så de, at han trak sin pistol og fægtede med den. Den pågældende blev løbet op og overmandet på en græsplæne, og han blev anholdt klokken 7.11 og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om uberettiget at udgive sig for en offentlig myndighed og for vold eller trusler om vold mod politiet.

Der var tale om en 27-årig mand fra Korsør, og han blev taget med til politistationen i Slagelse, men da han var psykisk ude af balance, blev han i løbet af formiddagen kørt til sygehuset i Slagelse.