13 mænd tiltalt for grov vold

Der er udstedt international arrestordre på den 41-årige Tonni Turan, som har været efterlyst siden 6. oktober. Foto: Københavns Vestegns Politi.

Der er udstedt international arrestordre på den 41-årige Tonni Turan, som har været efterlyst siden 6. oktober. Foto: Københavns Vestegns Politi.

Anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi har tiltalt 13 mænd for grov vold.

De 13 mænd, som ifølge Københavns Vestegns Politi alle har den forholdsvis nye rockergrupppe No Surrender i Brøndby, er alle mellem 23 og 41 år.

De er tiltalt for sammen at have overfaldet to mænd i en hashklub i Ishøj den 17. august 2015. De 12 af dem sidder lige nu varetægtsfængslet i sagen og den 13. er fortsat efterlyst af København Vestegns Politi og der er udstedt international arrestordre på manden.

– Vi vil søge at bevise, at de 13 rockerrelaterede personer efter forudgående aftale har overfaldet de to mænd i Ishøj, siger anklager Martin Stassen.

Vicepolitiinspektør Carsten Jansson har dog tidligere fastslået at overfaldet ikke er en del af en bandekonflikt.

Sagen mod de 13 begynder i retten i Glostrup den 29. marts 2016 og der forventes dom i sagen i slutningen af april.

Tonni Turan fortsat efterlyst
Mens 12 altså sidder varetægtsfængslet, så er den 13. stadig på fri fod. Det er Tonni Turan, der af Københavns Vestegns Politi beskrives som “ledende rocker-medlem”. Han er efterlyst internationalt og beskrive som;

Mand, dansk statsborger af tyrkisk baggrund, 41 år gammel, 180 cm høj og almindelig af bygning.

Han blev første gang efterlyst af politiet den 6. oktober