Politiet slår til mod ulovlig fyrværkerifabrik: To anholdt

Københavns Politi slog i dag til mod en ulovlig fyrværkerifabrik i Tureby ved Køge på Sjælland – to personer er anholdt.

På baggrund af de seneste års mange fyrværkeriulykker i december måned, har Københavns Politi den seneste tid intensiveret efterforskningen mod ulovlig import og opbevaring af fyrværkeri samt ikke mindst efterforskningen mod den illegale produktion. Ulovligt fyrværkeri er til fare for såvel ”producenten”, naboerne samt ikke mindst de folk, der i tiden op til nytår får ulovligt fyrværkeri fra disse illegale producenter.

Københavns Politi har de seneste dage efterforsket intenst, og har torsdag aften slået til mod en illegal produktionsvirksomhed i Tureby på Sjælland.

Der er to anholdte på stedet, og politiet har evakueret stedet pga de store mængder krudt. Forsvarets ammunitionsrydningstjeneste (EOD) blev tilkaldt for at vurdere farligheden af de fundne effekter og i samråd med politiet vurdere, hvad der skal ske med fyrværkeriet.


Vis større kort