42-årig mand død efter groft overfald

Politiet søger vidner til et klammeri efter en 42-årig mand fra Greve er afgået ved døden, som følge af skader han havde fået.

En 42-årig mand fra Greve, blev mandag kl. 17.36 fundet liggende bevidstløs ved Greve Midtby Center 14B.

Ambulance og politi blev tilkaldt til stedet, hvor den bevidstløse mand blev skønnet kraftigt påvirket af spiritus. Det kunne desuden konstateres, at den pågældende havde nogle få skader, herunder en mindre skade i baghovedet. Ingen vidner meldte sig til politiet.

Efterfølgende blev den bevidstløse mand kørt til Køge Sygehus og derfra overført til Rigshospitalet, hvor han blev lagt i respirator grundet en kraftig blødning i hjernen.

Den 42. årige mand er tirsdag aften afgået ved døden på Rigshospitalet uden at være kommet til bevidsthed.

Politiet har talt med vidner der har hørt om slagsmålet på stedet, men mangler stadig at høre fra vidner som selv har set noget og man vil derfor gerne høre fra evt. vidner der har set den 42-årige mand i klammeri med andre ved centerindgangen ved gangbroen. Midt- & Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.