Død mand fundet på mark

Nordjyllands politi modtog søndag formiddag kort efter klokken 11.30 en anmeldelse om, at der var fundet en død mand på en mark på Holtevej nord for Brønderslev.

I første omgang forekom omstændighederne omkring den døde person som umiddelbart mistænkelige, findestedet ude på en mark, afdødes mindre skader og afdødes påklædning i forhold til vejrliget, taget i betragtning.

Men politiet mener ikke længere, at det hele er så mistænkeligt:

– Politiets undersøgelser på stedet viser ikke umiddelbart tegn på en forbrydelse, men derimod tyder det på, at det er et ulykkestilfælde kombineret med sygdom og et barsk vejrlig, der kan være årsag til dødsfaldet, oplyser Vagtchef hos Nordjyllands Politi, Bruno Brix.

De foreløbige undersøgelser har fået politeit til at identificere den afdøde som en 65-årig mand fra lokalområdet.