31-årig røvede købmand med et jagtgevær – nu er han fængslet

En 31-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for bl.a. røveri mod Spar Købmanden i Nyborg søndag aften.

Manden blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg mandag og her erkendte han, at han søndag røvede Spar købmanden med et jagtgevær og at det i første omgang lykkedes ham at slippe væk med udbyttet. Han blev dog senere på natten anholdt sammen med en anden person og sigtet for røveriet.

Den 31-årige erkendte ligeledes under grundlovsforhøret, at han havde været i besiddelse af det nævnte våben sammen med tilhørende ammunition på et offentligt tilgængeligt sted, hvorfor han også er sigtet for våbenbesiddelse under særlig skærpende omstændigheder.

Dommeren fængslede den sigtede med henvisning til, at der var bestemte grunde til at befrygte, at han ville begå ligeartet kriminalitet, hvis han var på fri fod.

Manden accepterede varetægtsfængslingen og kærede ikke kendelsen.