Politiet fortsat tavse i sag fra Kundby

Midt- og Vestsjællands Politi er her til formiddag fortsat fuldstændig tavse om sagen fra Kundby, hvor en 15-årig pige, ifølge TV2, er blevet anholdt og sigtet for bl.a. besiddelse af sprængstof.

365nyheder har, ligesom mange andre medier, forsøgt at få oplysninger fra politiet om sagen. Men hverken i går onsdag eller torsdag formiddag, ønsker politiet at sige noget.

Politiet holder kortene tæt ind til kroppen.

På twitter skriver politiet blot: Sagen fra Kundby: Politiet får mange henvendelser fra medierne om sagen. Vi har ingen kommentarer til sagen i øjeblikket.

Heller i den offentliggjorte døgnrapport, er der mange informationer at hente:

“Andre undersøgelser – Kundby, Svinninge – Holbæk

Midt- og Vestsjællands Politi foretog i løbet af onsdagen i samarbejde med bl.a. kriminalteknikere og Forsvarets ammunitionsryddere undersøgelse af en villa i Kundby, idet politiet havde fået oplysninger om, at der muligt kunne være effekter af politimæssig interesse på stedet. Rutinemæssigt var en ambulance og det lokale redningsberedskab tilkaldt til at være stand by i forbindelse med politiets undersøgelser på stedet.

Undersøgelserne blev afsluttet i løbet af aftenen, og af efterforskningsmæssige årsager kan politiet hverken oplyse, om der blev fundet noget af politimæssig interesse på stedet, eller hvilke konkrete oplysninger som gav anledning til undersøgelserne.

Midt- og Vestsjællands politi kan ikke oplyse yderligere om sagen p.t., men henviser til at følge med på vores hjemmeside samt Twitter, når der er nyt i sagen.”