Sådan kommer Tivolis nye 50 mio. kr. forlystelse til at se ud

Tivolis nye forlystelse Fatamorgana. Grafik: Tivoli.

Tivolis nye forlystelse Fatamorgana. Grafik: Tivoli.


Tivolis nye forlystelse Fatamorgana bliver 45 meter høj og passagerne kommer op i knap 30 meters højde fra gadeniveau.

Deroppe er der udsigt over Tivoli Søen og Københavns gader på Glyptotekshjørnet.

Den nye forlystelse bliver placeret, hvor forlystelsen Dragen lå før.

Fatamorgana bliver den første forlystelse i Danmark, der indeholder 3-i-1. I bunden af forlystelsen er der mini-radiobiler for børn fra 5 år. Bilerne er designet som kaniner og sjakaler, så de små kan få en god jagt ud af det.

På næste etage af forlystelsen vil der blive etableret en kombiforlystelse, der involverer både en vild og en lidt mindre vild oplevelse. I den hurtige udgave sidder passagerne i en ring med ryggen mod centrum og bliver med 2,5G kraft slynget rundt samtidig med at hele konstruktionen med de fire arme roterer rundt om tårnet. Forlystelsen er gulvløs, så der bliver plads til hvin og mavesus for selv den mest forhærdede fart-fan.

I den mindre vilde udgave af Fatamorgana sidder gæsterne to i hver gondol, den ene bag den anden. Gondolerne er scenograferede som vilde dyr. Oplevelsen vil være et mere moderat tempo, så der bliver overskud til at nyde udsigten.

Fatamorgana er klar når Tivoli åbner d. 6. april, indtil da kan man få et indtryk af den nye forlystelse i videoen herunder: