Stærk 2. halvleg sikrede dansk sejr

Det var modstanderne fra Spanien, som i hele 1. halvleg havde overtaget i kampen. De danske spillere havde svært ved at følge med. Spaniernes forsvar såval som angreb, var skarpere end det danske og det viste sig med en stilling på 14-11, da de to hold gik til pause.

Efter pausen fortsatte det spanske mandskab med, at gøre det svært for danskerne. Men

Men knapt halvvejs inde i 2. halvleg, vendte tingene pludselig på hovedet. Niklas Landin fik standset de spanske bolde og i angrebet begyndte spillerne også at røre på sig og omsætte angrebene til mål. Det gav Danmark syv scoringer i træk fra 16-18 til 23-18.

Og så kørte det ellers som smurt i olie for danskerne. Da slutsignalet lød, var stillingen 27-23 i dansk favør.

Fotos: Se billeder fra kampen her