SJ begynder at køre til København igen

Nu skal SJ udføre egen ID-kontrol på Københavns Hovedbanegård. Foto: News Øresund – Johan Wessman

Nu skal SJ udføre egen ID-kontrol på Københavns Hovedbanegård. Foto: News Øresund – Johan Wessman

Fra 1. marts begynder SJ igen at køre tog mellem Stockholm og København. Siden ID-kontrollen blev indført 4. januar, har togene fra Stockholm haft slutstation i Malmø, men nu skal SJ udføre egen ID-kontrol på Københavns Hovedbanegård.

SJ har fået adgang til et afsidesliggende spor på Hovedbanegården (spor 26), hvor ID-kontrollen vil blive udført. ID-kontrollen vil blive udført på samme måde, som DSB’s kontrol i lufthavnen med hjælp fra et sikkerhedsfirma, oplyser SJ i en pressemeddelelse.

– Vi opfordrer vores kunder til at være på stationen mindst 30 minutter før afgang og tage gyldig billedlegitimation med, som krævet i den nye svenske lov, siger Åsa Larsson, chef for ekstern kommunikation på SJ, i en kommentar.

På vej til Sverige kører SJ togene direkte til Malmø uden stop i Københavns Lufthavn. (News Øresund)

About the Author

News Øresund
Et uafhængigt dansk-svensk nyhedsbureau