Caroline Wozniacki skal bære fanen ved OL

Caroline Wozniacki skal bære den danske fane ved indmarchen til OL i Rio. Det blev offentliggjort fredag eftermiddag ved et pressemøde på Københavns Rådhus.

Når det danske OL-hold den 5. august træder ind til åbningsceremonien på Estádio do Maracanã, bliver det med Caroline Wozniacki i front. Den 25-årige tennisspiller blev fredag eftermiddag præsenteret som dansk fanebærer ved åbningsceremonien. Det skete ved et pressemøde på København Rådhus, hvor hun fik overrakt fanen af H.K.H Kronprins Frederik.

En ære
– Det er en ære for mig. OL betyder virkelig meget for mig, og jeg har nogle fantastiske minder fra mine to tidligere OL-deltagelser. Jeg nyder at være en del af det danske hold og mærke den holdfølelse, som jeg ikke oplever i min hverdag. At bære fanen i Rio bliver et af højdepunkterne i min karriere, og noget jeg aldrig kommer til at glemme, siger Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniackis har også tidligere deltaget ved OL. I 2008 kom hun til tredje runde, mens hun i 2012 blev slået ud i kvartfinalen. Begge gange tabte hun til den senere OL-guldvinder.

At hun bliver dansk fanebærer er kun med til at styrke hendes motivation for at komme endnu længere i Rio.

– OL er mit største mål i 2016, og jeg glæder mig virkelig meget. Det bliver en anderledes Caroline end ved de to andre OL. Denne gang har jeg mere erfaring, og jeg ved 100 procent, hvordan det er at være til OL, og derfor tror jeg også på et godt resultat i Rio, siger Caroline Wozniacki.