Kvindelig cyklist forsøgt voldtaget

En 28-årig kvinde blev søndag morgen forsøgt voldtaget – nu efterlyser Østjyllands Politi vidner, som kan hjælpe med at finde frem til gerningsmanden.

Den 28-årige kvinde kom cyklende søndag morgen omkring kl. 06.50 på cykelstien mod syd ad Landevejen og i Tranbjerg ved tunnelen ved Kirketorvet blev hun med vilje påkørt af en mandlig cyklist, der også cyklede mod syd.

Hun blev væltet af cyklen og holdt nede, mens tøjet blev forsøgt trukket af hende. Et vidne kom til stedet og gav sig tilkende, hvorefter gerningsmanden cyklede væk fra stedet. Gerningsmanden var muligvis beskidt efter tumult på stedet.

Gerningsmanden beskrives som: Dansk mand, 40-45 år, 180-185 cm, alm. af bygning, mellemlangt brunligt hår og iført en mørk jakke og brune støvler. Han var cyklende på ældre herrecykel med en stor lygte foran og baglygten var monteret skævt.

Østjyllands Politi søger evt. vidner til episoden. Oplysninger kan gives på tlf. 114 eller 8731 1448.


Vis større kort