Lars Løkke indkalder til pressemøde

Efter efter næsten 17 timers tavshed har statsminister Lars Løkke Rasmussen nu indkaldt til pressemøde i Spejlsalen på Christiansborg.

Lars Løkke luskede ved midnatstid hjem uden at tale med pressen efter den blå bloks ledere holdt krisemøde tirsdag aften oven på De Konservatives udmelding om, at partiet ikke længere har tillid til Eva Kjer Hansen som minister.

Dagen i gennem har politiske kommentatorer og politiske venner og modstandere undret sig over statsministerens manglende udmelding – vil han fyre sin minister, lade hende trække sig, eller vil han udskrive valg, som han tilsyneladende truede De Konservative med.

Men kort før klokken 13 meddelte Statsministeriet så, at Statsministeren holder pressemøde kl. 13.30.

365nyheder.dk følger situationen…