Seks mænd sigtet for flere indbrud og tyverier

Foto: Republica / Pixabay

Seks unge mænd i alderen 19 – 22 år er blevet sigtet for flere indbrud og tyverier i Slagelse Kommune, som er begået siden oktober sidste år og frem til nu.

Det er indbrudsgruppen fra lokalpolitiet i Slaglese, som de seneste måneder har efterforsket sagerne og derefter optrevlet gruppen,

Flere af gruppens medlemmer er nu varetægtsfængslet – de første fra den 23. december 2015. Senest blev en 20-årig mand fra gruppen anholdt onsdag den 2. marts og efterfølgende fremstillet for en dommer torsdag den 3. marts, hvor han modtog en såkaldt ”straksdom” på 2 år og 3 måneders fængsel for sin deltagelse i kriminaliteten.

Der er lige nu rejst sigtelse for 21 tilfælde af indbrud i villa – 5 tilfælde af tyveri fra villa – 3 tilfælde af tyveri fra fritidshus og 6 tilfælde af brugstyveri af personbiler. Derudover bliver der også rejst sigtelse for flere tilfælde af hæleri.

Efterforskningens resultat er kommet undervejs efter et godt og vedholdende politiarbejde. Med den seneste fængsling er det politiets forhåbning, at der er sat en foreløbig effektiv hindring mod indbrudskriminalitet i Slagelse Kommune.