Nordsjælland: To anholdt i aktion mod organiseret indbrudskriminalitet

Nordsjællands Politi måtte rekvirere flere flyttevogne til mulige tyvekoster, da man onsdag gennemførte en aktion mod organiseret indbrudskriminalitet. To mænd er anholdt.

Arkivfoto: Unsplash / Pixabay

Arkivfoto: Unsplash / Pixabay

Flere private adresser samt lagre i Nordsjælland blev ransaget i en større, koordineret aktion mod et netværk af personer, som politiet mistænker for adskillige indbrud i Nordsjælland, samt for hæleri.

Under aktionen, der er resultatet af længere tids efterforsknng, blev to danske mænd på henholdsvis 30 og 32 år anholdt Den 30-årige er, ifølge politiet, kendt for tidligere at have begået indbrudskriminalitet, mens den 32-årige ikke er kendt for lignende kriminalitet. Nordsjællands Politi forventer at foretage yderligere anholdelser i sagen, som efterforskningen skrider frem.

Under ransagninger sikrede politiet et stort antal genstande af interesse for politiet, hovedsageligt møbler. Mængden var så stor, at der skulle flere flyttevogne til at køre det hele væk. Nu skal alt registreres og dokumenteres og så vil politiet forsøge at finde frem til ejerne.