Fulgte efter sit offer og voldtog hende

34-årige Shohid Miah er blevet idømt fem år og fire måneders fængsel for voldtægt.

34-årige Shohid Miah fulgte efter en tydeligt beruset kvinde og voldtog hende. Foto: Metropolitan Police.

34-årige Shohid Miah fulgte efter en tydeligt beruset kvinde og voldtog hende. Foto: Metropolitan Police.


Voldtægten fandt sted den 20. april sidste år ved 22.30-tiden om aftenen. Her så Shohid Miah en tydeligt beruset kvinde. På overvågningskameraerne, kunne personalet i Londons overvågningscenter se hvordan han gennem noget tid fulgte efter kvinden, inden han til sidst fik kontakt med hende og ledte hende ind i et afondret område på Old Montague Street. Det var på dette tidspunkt at personalet ved overvågningscenterret tilkaldte politiet.

Da politiet få minutter efter ankom til stedet var Shohid Miah ved at tage sit tøj på og offeret – en kvinde i 20’erne – lå på jorden.

Miah blev anholdt, mistænkt for voldtægt og under afhøringen nægtede han at svare på spørgsmål, men gav i stedet en forberedt ærklæring om, at kvinden havde tilbudt ham sex.

Da sagen kom for retten fredag den 11. marts erklærede Shohid Miah sig skyldig i to tilfælde af voldtægt af kvinden.

Om sagen siger Denise Rutter fra Metropolitian Polices særlige enhed for seksuelle forbydelser:

– Miah fulgte efter sit offer gennem Whitechapels gader, mens han ventede på en mulighed for at udnytte hendes sårbare tilstand.

– Offeret har i dette tilfælde være utrolig modig gennem hele efterforskningen og jeg håber, at domsfældelsen giver hende en grad af trøst og at det vil give andre ofre for seksuelle forbydelser mod til at stå frem, slutter Denise Rutter.