Islamisk Stat påtager sig skylden for terrorangreb i Bruxelles

Islamisk Stat har påtaget sig ansvaret for tirsdagens terrorangreb i Bruxelles, der har kostet mindst 30 mennesker livet og såret over 100.

BBC News bringer nyheden fra STIE Intelligens Group, der via twitter har udsendt en besked fra Islamisk Stats eget nyhedsbureau Amaq.

I beskeden står der:

“Islamisk Stat krigere gennemførte en række bombninger med bombebælter tirsdag mod en lufthavn og en central metro station i centrum af den belgiske hovedstad Bruxelles, et land, som deltager i den internationale koalition mod Islamisk Stat.

Islamisk Stat krigere åbnede ild inde i Zaventem lufthavnen inden flere af dem detonerede deres bombebælter, ligesom en martyr bomber detonerede sit bombebælte i Maalbeek metrostationen. Angrebene resulterede i mere end 230 døde og sårede”. Skriver altså AmaQ News Agency ifølge SITE Intelligence Group og BBC News.