Tre teenagere dømt for røveri mod Rema 1000

Denne mand er blevet dømt for røveri mod Rema 1000 på Parkvej i Næstved, hvor dette overvågningsbillede stammer fra. Foto: Politiet.

Denne mand er blevet dømt for røveri mod Rema 1000 på Parkvej i Næstved, hvor dette overvågningsbillede stammer fra. Foto: Politiet.

Tre 19-årige mænd er blevet dømt for et røveri mod Rema 1000 på Parkvej i Næstved tidligere på måneden.

Røveriet blev begået den 7. marts kort før klokken 21, da en pistolbevæbnet mand kom ind i forretningen og truede de ansatte til at udlevere penge. Bagefter løb røveren fra stedet ad et stisystem bag butikken.

Dagen efter offentliggjorde politiet billeder fra butikkens overvågningskamera af en mand, der begik røveri.

Politiets efterforskning førte sammen med gode vidneudsagn politiet på sporet af ikke bare en – men hele tre mænd, som kan knyttes til røveriet.

Det drejer sig om tre 19-årige unge mænd – to fra Næstved og en fra Vordingborgområdet.

De blev alle anholdt i går aftes og sigtet for røveri og medvirken til røveri. I dag blev de så fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved og her faldt der dom i sagen med det samme.

Den 19-årige mand, der begik selve røveriet, blev idømt 10 måneders ubetinget fængsel, og han blev sendt direkte til afsoning. Den anden 19-årige, der også er fra Næstved, blev dømt for medvirken til røveri, og han fik 6 måneders betinget fængsel med en prøvetid på 2 år samt 120 timers samfundstjeneste. Den tredje 19-årige, der er fra Vordingborgområdet, blev også dømt for medvirken til røveri, og han fik 5 måneders betinget fængsel med en prøvetid på to år samt 100 timers samfundstjeneste.