Politiet om efterladt spædbarn: Vi har flere spor

Politiet har dagen igennem arbejdet i Værebroparken efter fundet af et nyfødt spædbarn i en affaldsskakt. Foto: Google Streetview.

Politiet har dagen igennem arbejdet i Værebroparken efter fundet af et nyfødt spædbarn i en affaldsskakt. Foto: Google Streetview.


Københavns Vestegns Politi har i løbet af dagen gennemført omfattende vidneafhøringer og sporsikring på adressen Værebrovej 90 i Bagsværd, hvor en gårdmand kort før klokken 6.30 i morges fandt en nyfødt pige i en affaldsskakt.

Frem til fredag eftermiddag arbejdede kriminalteknikere på stedet og det har givet et større antal tekniske spor, der nu skal analyseres. På baggrund af det indsamlede og vidneudsagn, arbejder politiet med flere konkrete spor.

– Men selv om vi har talt med mange vidner, så vil vi fortsat opfodre alle der har viden om denne sag, til at kontakte politiet, ligesom vi også indtrængende vil opfordre moderen til den lille pige, om at melde sig til os, da vi er sikker på, at også hun har brug for hjælp, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson fra Københavns Vestegns Politi.

Spædbarnet har det efter omstændighederne godt og er fortsat på Rigshospitalet. Det er de sociale myndigheder ved Gladsaxe Kommune, der forestår det videre forløb for barnet.