Så be’r de også selv om det: Tre unge anholdt

Man tager sig til hovedet og tænker: Hvad skete der lige dér? når man læser historien bag anholdelsen af tre unge i Næstved fredag aften.

De tre unge opholdt sig ved gitterporten til Næstved Politigård, hvor de lavede larm og råbte mod politigården. Da politipersonalet kiggede ud af vinduet gav de alle 3 fuck fingeren til politiet. En politipatrulje besluttede sig derfor at henvende sig til de tre unge, men de stak imidlertid alle 3 af på den samme knallert. Politipatruljen optog forfølgelsen og i en privat indkørsel væltede knallerten med de tre unge.

De 2 passagerer blev anholdt og sammen med knallerten indbragt til politigården.

Føreren af knallerten vendte kort efter tilbage til politigården og forsøgte at springe over porten til politigården, hvorfor denne ligeledes blev anholdt.

Efter anholdelsen af de 3 unge blev det konstateret at den ene var eftersøgt til flere indbrud og tyverier, ligesom de 2 øvrige blev genkendt som mulige gerningsmænd til indbrud og politiet takker for deres ihærdige indsats for at gøre opmærksom på sig selv.

De 3 unge på henholdsvis 24 og 2 gange 17 år skønnedes påvirket af stoffer, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der i en pressemeddelelse selv kalder de tre unge for “Dummere end politiet tillader”. Den lader vi stå et øjeblik.