Kvinde overfaldet af pistolbevæbnet mand

Det var på stien nord for den katolske kirke ved Christian Winthersvej i Vordingborg, at en 21-årig kvinde blev passet op af en pistolbevæbnet mand. Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere

Det var på stien nord for den katolske kirke ved Christian Winthersvej i Vordingborg, at en 21-årig kvinde blev passet op af en pistolbevæbnet mand. Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere

Tirsdag aften omkring kl. 23.30 blev en 21-årig kvinde overfaldet af ukendt gerningsmand, der var fulgt efter hende.

Overfaldet skete på Chr. Winthersvej på stien nord for Den Katolske Kirke, da kvinden til fods var på vej til sin bopæl i det centrale Vordingborg. Her passede gerningsmanden kvinden op og truede hende med en pistollignende genstand ind i noget beplantning overfor kirken, samtidig med, at han gjorde tegn til, at kvinden skulle forholde sig rolig.

En mandlig hundelufter blev opmærksom på overfaldet på kvinden, idet hans hund gøede, og han råbte herefter gerningsmanden an. Gerningsmanden slap sit tag i kvinden og løb fra stedet ad Dagmarsvej i retning mod Algade, hvor han forsvandt.

Gerningsmanden beskrive som værende en yngre mand af anden etnisk oprindelse end dansk, ca. 165 cm høj, almindelig af bygning, iført en lys eller hvid hættetrøje eller jakke, mørke benklæder, ansigtet dækket af mørk maskering, hvor kun øjnene var fri. Han havde brune øjne.

Politiet er meget interesseret i at høre fra vidner, der i tidsrummet i aftes fra klokken ca. 22.00 til klokken ca. 24.00, har opholdt sig i det centrale Vordingborg i området fra den østlige ende af Algade, Slotstorvet, Goldschmidtspladsen, Dagmarsvej, Chr. Winthersvej til den vestlige del af Algade.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.