Værktøjstyve gik efter firmabiler

I løbet af onsdag formiddag modtog Nordjyllands Politi 7 anmeldelser om tyverier fra firmavarebiler. Tyverierne er sket i løbet af tirsdag aften og natten til onsdag, og varebilerne var parkeret på private bopæle i Aalborg området.

Gerningsstederne er Solvangen, Fælledvej og Mylius Eriksens Vej i 9210 Aalborg SØ, Pærevangen og Neshøj i 9000 Aalborg, Jeppe Åkjærs Vej i 9200 Aalborg SV samt Strubjerg, 9400 Nørresundby.

Fra firmavarebilerne er der stjålet diverse elværktøj og specialværktøj for flere hundrede tusinde kroner og en del af værktøjet er forsynet med forurettedes firmanavne.

Nordjyllands Politi opfordrer borgere til at kontakte politiet på telefon 114 ved mistænkelige forhold af lignende karakter – ikke kun i Aalborg området, men i hele Nordjylland, da erfaringen viser, at kriminalitet af den type hurtigt skifter til andet område eller by.