Påvirket bilist på sygehuset efter færdselsuheld

En 26-årig påvirket bilist måtte på sygehuset med skader på leveren efter et færdselsuheld ved Glesborg på Djursland. Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere

En 26-årig påvirket bilist måtte på sygehuset med skader på leveren efter et færdselsuheld ved Glesborg på Djursland. Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere

En 26-årig mand blev fredag eftermiddag bragt til hospitalet med alorlig skade på leveren efter et færdselsuheld på Kastbjergvej i Glesborg på Djursland.

Ulykken skete kort før klokken 16 da den 26-årige mandlige bilist kom kørende i en varebil med påhængsvogn i vestlig retning ad Kastbjergvej. Her kom han over i modsatte vognbane, hvor han påkørte en 28-årig mandlig bilist, der kom kørende i modsatte retning. Den 28-årige bilist kørte ud i rabatten for at undgå påkørsel.

En 55-årig mandlig bilist, der kom kørende i en varebil bag den 28-åriges bil, blev påkørt af den 26-årige, hvorved den 55-åriges varebil havnede i grøften. Den 26-åriges varebil havnede herved i modsatte grøft.

Den 26-årige blev kørt til sygehuset med en alvorlig skade på leveren. Ved en blodprøve blev det efterfølgende konstateret, at den 26-årige var påvirket af euforiserende stoffer. Han var desuden også frakendt kørekortet.