Nye rygmærker har set dagens lys

Grafik/collage: Netavisen Sjælland.
Grafik/collage: Netavisen Sjælland.

Inden for den seneste måned, er der dukket to nye rygmærke-klubber op i Danmark. Det skriver Netavisen Sjælland.

I de seneste år er grupper som Satudarah MC, United Tribuns Forever, P.G. MC (Gremium MC prospects) og Black Jackets kommet til og nu har to nye grupperinger meldt deres ankomst: den tyske Osmanen Germania BC og Satudarah broderklubben Saudarah.

Osmananiske germanere
Osmanen Germania BC blev dannet i april måned sidste år i Tyskland og har i dag afdelinger i Tyskland, Østrig, Schweiz, Tyrkiet og nu også i Danmark.

De tyske myndigheder og presse beskriver klubben, hvis rygmærkefarver er rød og hvid, som en “rockerklub”, men selv kalder de sig en social klub og en bokseklub.

Den danske afdeling af Osmanen Germania BC har været repræsenteret på Facebook siden starten af måneden.

Satudarah MC har fået en aflægger
Mens der fortsat er en del uvisthed om Osmanen Germania BC, så er Saudarah en broderklub til Satudarah MC. Men i modsætning til Satudarah, behøver medlemmerne af Saudarah ikke at køre motorcykel – det fremgår af gruppens egen facebook-side.

Deres farver er ligesom Satudarahs: Sort og gul, og selvom midterstykket på rygmærket ser lidt anderledes ud, er også Saudarahs mærke en indianer.

Saudarah har afdelinger i Holland, Australien, Indonesien, Norge og Belgien og klubbens første afdeling i Danmark har fået navnet Saudarah Copenhagen.

Saudarah er indonesisk og betyder ‘bror’.