Fik smidt en rullekebab i nakken

To unge mænd gik kort før klokke tre i nat kl. 02.52 ind på Ali Baba i Vestergade i Aarhus for at købe mad.

Men køen var efter deres mening for lang, så de gik ud igen.

En gruppe på tre mænd sagde noget provokerende til dem, hvilket de ignorerede og gik videre ad Vestergade i retning mod Magasin. Den ene, en 27-årig mand fra Aarhus, gik forrest og mærkede 10 m fra Ali Baba, at han fik noget kastet i ryggen. Han vendte sig om og så, at det var en rullekebab. Hans 26-årige kammerat havde set det og gik over til gerningsmanden (A) og sagde, at det ikke var i orden. Han fik nu tildelt tre knytnæveslag i ansigtet, og de gik begge fra stedet. A fulfgte efter dem og gav forurettede endnu 3-4 spark i ryggen.

A beskrives som mand, dansk, 20-25 år, 180-185 cm, almindelig af bygning, meget kort, lyst hår, iført jeans og mørkeblå overdel.