Bødskov tegner sin overfaldsmands tatovering

Bødskovs tegning af gerningsmandens tatovering.
Bødskovs tegning af gerningsmandens tatovering.
Den 14. juni blev tidligere justitsminister Morten Bødskov overfaldet, da han ved 22-tiden var på Islandsbrygge for at se EM fodbold på en storskærm.

Morten Bødskov har fortalt politiet, at overfaldsmanden havde et kors tatoveret på venstre underarm. Korset har den tidligere justitsminister efterfølgende tegnet til politiet. Tegningen, der følger denne artikel, har politiet nu udsendt sammen med en efterlysning af gerningsmanden.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, dansk, hvid hud, 20-30 år, 180 – 190 cm høj. Spinkel af bygning med et smalt ansigt. Havde kort lyst hår og havde et kors tatoveret på venstre underarm. Han var iført mørkeblå hættetrøje og jeans.

Gerningsmanden hedder muligvis Kasper/Casper.

Hvis nogen har oplysninger eller andet af interesse for sagen – fx fotos optaget på dagen – vil politiet gerne kontaktes på telefon 114 eller 3314-1448