Falsk LEGO-sælger fængslet

Arkivfoto: Clovis_Cheminot / Pixabay

I går blev en 20-årig mand fra Haslev-området anholdt og sigtet for fem tilfælde af bedrageri på internettet. Da politiet undersøgte mandens mobiltelefon blev der fundet beviser på flere forhold af bedragerier på nettet.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi var fremgangsmåden typisk, at den 20-årige rettede henvendelse til folk, der på Den Blå Avis havde udtrykt ønske om at købe fx. Lego eller spil. I nogle tilfælde er det lykkedes den 20-årige at få betaling og i andre tilfælde er handlerne gået i vasken, formentlig fordi køberne har fattet mistanke.

Den 20-årige blev i dag ved Retten i Næstved fængslet til den 20. juli, således at politiet får mulighed for at efterforske de nye forhold og få overblik over antallet af bedragerier. Det er politiets opfattelse, at der er tale om ”en del forhold”.