Efterlyst mor med spædbarn har meldt sig selv

Den 22. juni efterlyste Nordjyllands Politi og Brønderslev Kommune Winnie Wagner Christensen og hendes unavngivne dreng, kaldet Dean. Hun har nu meldt sig selv.

Brønderslev Kommune mente at barnet var truet på sundhed og udvikling, hvis det fortsat opholdte sig i hjemmet og derfor var det kommunen mening, at det var nødvendigt, at barnet blev fundet og anbragt uden for hjemmet, idet det vurderedes, at der var åbenbar risiko for at hans sundhed og udvikling ville lide alvorlig skade.

Politiet mente, at Winnie Wagner Christensen kunne være søgt til Holbæk, hvor hun har familie.

I sidste uge fik politiet telefonisk kontakt med Winnie Wagner Christensen og det blev aftalt at hun i denne uge henvendte sig hos politiet.

Det skete her til aften, idet moder og barn indfandt sig hos lokalpolitiet i Frederikshavn. Her overtog Brønderslev kommunes socialforvaltningen sagen og barnet kunne som planlagt afleveres til plejefamilie.