Stine Kronborg gravid

Stine Kronborg er gravis – men har endnu ikke besluttet sig for, om hun vil gennemføre graviditeten. Det skriver tv-personligheden på sin blog hos Her & Nu.

To købte graviditetsprøver og en prøve på sygehuset skulle der til, før hun var overbevist om, at hun var gravid.

Men om hun vælger at få barnet, har hun altså endnu ikke besluttet sig for:

– Uanset hvad jeg vælger, er det en kæmpe beslutning, som kun jeg kan tage. Ja, jeg kunne bare have husket kondom, men sket er sket, og så må jeg tage den derfra. Jeg er overraskende rolig omkring situationen, så nu må jeg bare se, hvad scanningerne siger.

På hendes blog hos Her & Nu kan man bl.a. læse, at hun er bekymret for barnets helbred:

– Ja, lige nu er jeg sgu gravid. Det er lidt et mirakel, når jeg ved, hvordan jeg har behandlet min krop. Selvfølgelig spiser jeg mega sundt, men er da bekymret for om nogle af de andre ting, jeg har gjort, gør at baby ikke er sundt, men for fanden. Jeg har ikke vidst det, skriver Stine Kronborg.