Mand efterlyses efter flere bizarre overfald

Overvågnignsfoto/Metropolitian Police.
Overvågnignsfoto/Metropolitian Police.

Politiet leder efter en gerningsmand til en række mere eller mindre bizarre overfald på tilfældige mennesker i London bydelen Chiswick.

Det første overfald skete tirsdag den 28. juni, da en 25-årig kvinde fik spray-malet sit hår rødt af en fremmed mand. Samme dag skete fem andre overfald. Blandt andet blev en 19-årig mand slået i ansigtet, en 32-årig blev slået i ryggen, en 27-årig sort kvinde blev verbaldt overfuset af en hvid mand med racistiske tilråb og fik smidt en plastik flaske på sig. Politiet modtog den dag også oplysninger om, at en mand var gået ud midt på vejen og havde blottet sig, samt at en mand havde malet grafitti på en varevogn.

I alle tilfælde var det lykkedes manden, at stikke af fra stedet uden at blive fanget.

Dagen efter modtog politiet i Hounslow endnu en anmeldelse. En mand kom ud fra sportscentret Brentford Fountain Leisure Centre, med en kasse frugt i armene, da en fremmed mand pludselig slog kassen ud af hænderne på ham. Derefter samlede en fremmede mand frugten op og kastede på sit offer. Igen lykkedes det gerningsmanden at forsvinde fra stedet.

Politiet i Hounslow mener, bl.a. på baggrund af hændelsernes art og beskrivelsen af gerningsmanden, at der er tale om én og samme gerningsmand.

Politiet har offentliggjort billeder fra et overvågningskamera, der fangede den første hændelse.

– En mand er fortsat eftersøgt for disse hændelser. Han er mistænkt for at være involveret i syv hændelser indtil nu, fortæller Detective Inspector Tom Dahri fra Hounslow CID og advarer samtidig om, at man ikke nærmer sig manden hvis man ser ham, men i stedet kontakter politiet.