Kirsten og Jørgen er dræbt – sønnen er anholdt

Lars Kragh, Jørgen Kragh og Kirsten Kragh efterlyses af Østjyllands Politi. Foto: Politiet.
Lars Kragh, Jørgen Kragh og Kirsten Kragh efterlyses af Østjyllands Politi. Foto: Politiet.

Østjyllands Politi indkaldte tirsdag aften til pressemøde og her kom det frem, at Kirsten og Jørgen Kragh er blevet dræbt. Deres 42-årig søn Lars Kragh er blevet anholdt

Politiet efterlyste lørdag Kirsten og Jørgen, samt deres 42-årige søn Lars Kragh da familien ikke kunne få kontakt med dem, og man var fra starten bekymret for om der var sket noget.

42-årig Lars Kragh blev anholdt i forældrenes bil en VW Golf.
42-årig Lars Kragh blev anholdt i forældrenes bil en VW Golf.

En ransagning hos sønnen Lars Kragh gjorde, at politiet delte de pårørendes frygt for, at der kunne være sket noget.

Tirsdag formiddag offentliggjorde politiet et modelbillede af Kirsten og Jørgens bil og oplyste, at den mandag aften var blevet set i Sønderjylland af en borger, som med sikkerhed kunne sige, at det var den efterlyste bil og at manden der kørte den kunne være Lars Kragh.

Far og mor lå døde i bilen
Ved pressemødet oplystes det, at Sydøstjyllands Politi klokken 16.16 tirsdag eftermiddag havde anholdt Lars Krag i forældrenes grå VW Golf.

Anholdelsen skete helt udramatisk ved Vonge Kirke vest for Horsens og inde i bilen fandt man to døde personer, en mand og en kvinde, som menes at være identiske med Lars Kraghs forældre – Kirsten og Jørgen Kragh.

Østjyllands Politi kan ikke på nuværende tidspunkt sige noget om, hvordan Kirsten og Jørgen Kragh er kommet af dage, men sagen efterforskes som en drabssag, og Lars Kragh er blevet sigtet for dobbelt manddrab og vil blive fremstillet i grundlovsforhør i retten i Randers i morgen – tidspunkt udsendes med døgnrapporten i morgen onsdag.

Østjyllands Politi oplyser, at man løbende har fået mange henvendelser i sagen, som har hjulpet i efterforskningen, og at det faktisk også er på baggrund af en henvdendelse fra et vidne, der gjorde, at politiet fandt frem til bilen og Lars Kragh, som nu er sigtet for dobbelt manddrab.