Dødfunden mand i Tisvildeleje var ikke udsat for forbrydelse

 Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere
Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere
Mens man fortsat ikke ved hvem manden, der blev fundet død i vandet ved Tisvildeleje med 15 kg vægte bundet om livet er, så ved politiet nu, at der ikke ligger nogen forbrydelse bag.

Den efterfølgende obduktion af manden har sidenhen vist, at han er død ved drukning, og at der ikke ligger en forbrydelse bag.

– Vi betragter sagen som en tragisk hændelse og efterforsker derfor ikke længere sagen som et mistænkeligt dødsfald, fortæller leder af personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi, Henrik Gunst.

Mandens identitet er efter obduktionen endnu ikke blevet fastslået, og hans udseende stemmer ikke umiddelbart overens med nogen savnede danskere. Derfor bliver billeder og anden information om manden nu delt med politiet i andre lande i håb om, at de kan hjælpe med at identificere ham. Manden er lys i huden og vurderes til at være mellem 30 og 45 år gammel.

– Manden kan være dansker, svensker, russer eller noget helt fjerde. Der er mange nationaliteter, der sejler i det omkringliggende farvand på for eksempel skibe og trawlere, og manden kan godt være drevet til Tisvildeleje derfra, ligesom han kan være fra området nær Tisvildeleje, slutter Henrik Gunst.