Her er det danske OL-fodboldlandshold

I dag blev de spillere skal udgøre det danske fodboldlandshold ved OL i Brasillien udtaget.

OL-Landstræner, Niels Frederiksen, har udtaget 22 spillere (18 faste + fire reserver). Det har, ifølge landstræneren, været lidt af et puslespil med mange udfordringer, fordi OL finder sted samtidig som de første kampe i flere ligaer, Champions League og Europa League kvalifikationskampe. OL-turneringen er ikke en FIFA-turnering, så klubberne er ikke forpligtet til at frigive spillere, hvilket også skaber udfordringer for flere af de andre deltagende landshold.

Dertil kommer også afbud fra spillere.

Det er:

Jeppe Højbjerg
Lukas Fernandes
Andreas Maxsø
Edieerson Gomes
Jakob Blåbjerg
Kasper Larsen
Pascal Gregor
Casper Nielsen
Frederik Børsting
Jens Jønsson
Lasse Vibe
Lasse Vigen Christensen
Mikkel Desler
Robert Skov
Emil Larsen
Nicolai Brock-Madsen
Uffe Bech
Yussuf Yurary Poulsen

Reserver:
Thomas Hagelskjær
Asger S. Sørensen
Jacob Barett Laursen
Nicolai Poulsen

Niels Frederiksen tror på, at Danmark godt kan gå videre fra puljen:

– Vi går efter at gå videre fra puljespillet. Vi er oppe imod gode modstandere, både Irak og Sydafrika og særligt Brasilien. Men vi ved, at holdet kan spille op med de fleste, og hvis vi rammer vores niveau, så kan vi spille med om medaljer, hvis alt går godt, siger Niels Frederiksen.