Ungdomspolitiker indrømmer: Filmede politibetjent og nævnte hendes børn

Screendump fra video. Vi har foretaget sløringerne.
Screendump fra video. Vi har foretaget sløringerne.

En video med en kvindelig politibetjent er blevet lagt på nettet af en ukendt personer. I videoen bliver personen der filmer ved med at nævne personlige oplysninger om den kvindelige betjent bl.a. om hendes gymnasietid, den by hun bor i, hendes ferie, hendes navn og hendes to børn.

Videofilmeren spørger: “rigtig blonde, ser ret søde ud. Ved de hvad mor render rundt og laver? Er de stolte af dig?”

I går blev den tidligere næstformand i Libral Alliance Ungdom, Nicolai Oster spurgt af TV2 Nyhederne, om han havde optaget videoen. Men det nægtede han konsekvent.

Men tirsdag aften erkendte Nicolai Oster så på sin Facebook-profil, at det var ham, der havde optaget videon med den kvindelig betjent:

– Jeg indrømmer. Det er mig, der var bag kameraet i den video. Men jeg har aldrig haft til hensigt, at den skulle publiceres eller offentliggøres, skrev Nicolai Oster på sin Facebook-profil ifølge DR.

Siden har han den tidligere Liberal Alliance næstformand slettet sin profil på det sociale netværk.

Hjemmeside udstillede politifolk
I de seneste dage, har også en hjemmeside med samme navn som den Youtube-konto, som i første omgang oploadede videoen med politikvinden, og som nu er lukket, været omtalt.

Hjemmesiden viste billeder og personlige informationer om flere politibetjente der angiveligt arbejder eller har arbejdet i Task Force Pusherstreet.

Siden blev tirsdag lukket af webhoteludbyderen, der har hjemme på Island, som ellers er kendt for sin vide ytringsfrihed.