Riis tilbage i dansk cykling – som hovedsponsorer

Bjarne Riis er tilbage i dansk cykling – ikke som sportsdirektør eller ejer – men som hovedsponsor.

Det er Bjarne Riis og Lars Seiers firma Riis Seier Project, som gennem det delvist ejede Virtu Pro har overtaget navnesponsoratet af Team TreFork, som fremover kommer til at hedde Team Virtu Pro-Veloconcept.

Som ny co-sponsor indtræder Veloconcept, et firma med tætte relationer til Brøndby IF investor Jan Bech, så holdet fremover hedder Team Virtu Pro – Veloconcept.

Aftalen gælder i første omgang året ud, men parterne er allerede langt i arbejdet med de kommende år.

– Det er en enestående mulighed for vores hold til at løfte niveauet for vores talentudvikling yderligere, og det glæder mig, at vi med aftalen sikrer holdet en langtidsholdbar løsning, så vi kan fokusere på det daglige arbejde med talenterne, siger Jeppe Hansen, direktør for NOR PRO CYCLING.

– Riis Seier Project vil gerne være med til at sikre, at Danmark fortsat er et godt sted at udvikle sig som talent og bakke den danske continental-scene op. Samtidig er vi i gang med at opbygge et stærkt fundament og et set-up omkring et internationalt cykelhold. Derfor giver det rigtig god mening for os at sponsorere det her cykelhold,” siger Bjarne Riis og Lars Seier i en fælles udtalelse og fortsætter:

– Det er endnu et skridt på vejen for Riis Seier Project, og på sigt er det da også planen, at Team Virtu Pro-Veloconcept skal fungere som talenthold for et verdensklasse-mandskab. Der er masser af grøde og talent i dansk cykelsport, så vi vil gerne sikre, at vi er helt tæt på den udvikling og understøtter den.

Team Virtu Pro-Veloconcept vil for første gang lufte sine nye trøjer i forbindelse med PostNord Danmark Rundt.