Politiet: Hjælp os med at finde 20-årig voldsmand

Den eftersøgte Omar Adnan Qundus - Billedet er fra 2011. Foto: Politiet
Den eftersøgte Omar Adnan Qundus – Billedet er fra 2011. Foto: Politiet

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 20-årige Omar Adnan Qundus, som har været efterlyst af politiet siden starten af maj i år.

Han skal anholdes og sigtes i flere sager om personfarlig kriminalitet (grov vold) og sager om afpresning begået primært i Køge og Herfølge inden for de seneste ca. 9 måneder, idet han mistænkes for at være en af gerningsmændene i de mange sager.

Politiet har i den forgangne tid ledt efter Omar Adnan Qundus både på hans bopæl i Herfølge-området og andre relevante tilholds- og opholdssteder uden at kunne finde ham. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at lokalisere hans opholdssted.

Han beskrives som: mand, 20 år, almindelig af bygning, ca. 170 cm høj, sort hår, særlige kendetegn: tatovering ”Qundus” på håndryggen over højre tommelfinger.

Har man oplysninger om den eftersøgtes opholdssted, eller træffer man ham, bedes Midt- og Vestsjællands Politi straks underrettet på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114. Borgernes opfordres til at undlade at tage kontakt til den eftersøgte, men i stedet straks kontakte nærmeste politi.