Brød ind i autocamper – fik 40 dages fængsel

En 21-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for indbrud i en autocamper.

Indbruddet skete kort før klokken 15 i en autocamper, som en turist havde parkeret i Møllegade i Aarhus. et vidne anmeldte indbruddet og kort efter traf politiet fire mænd, som svarede til vidnets beskrivelse. De fire mænd var alle fra Aarhus området og i alderen 21 – 26 år.

Den 21-årige blev fundet i besiddelse af værktøj, som kan benyttes til indbrud, samt et spejlreflekskamera, som kort efter blev genkendt af turisten.

Onsdag formiddag blev den 21-årige fremstillet i grundlovsforhør og her blev han idømt en dom på 40 dages fængsel. Dommen for indbruddet blev kombineret med tidligere kriminalitet, begået af den 21-årige.

Dommeren valgte at sende den dømte autocamper-indbrudstyv direkte til afsoning. Han accepterede dommen, men kærede den fortsatte fængsling. Så nu skal landsretten tage stilling til, om han fortsat skal sidde fængslet.