Seksuelt overgreb mod 15-årig pige ved fodboldstævne

En 15-årig norsk pige blev sent fredag aften udsat for seksuelt overgreb ved fodboldstævnet Dana Cup som i år har ca. 1000 deltagende hold og ikke blot er Danmarks største sportsbegivenhed, men også verdens tredje største ungdomsfodboldturnering.

Pigen, der selv er deltager ved Dana Cup, har forklaret politiet, at hun fredag aften omkring kl. 23.30 var på vej til den centrale busholdeplads, der er indrettet ved Dana Cup området, da hun ved en bænk, placeret i et skovstykke ved hjørnet af Hestkærvej og Thomas Morilds Vej, blev udsat for overgrebet af 3 sydlandsk udseende mænd.

Ved overgrebet blev hun fastholdt og udsat for anden seksuel omgang end samleje. Det stod på i flere minutter, og det er pigens opfattelse, at flere mennesker passerede forbi i området, mens det foregik, hvorfor det formodes, at der kan være vidner til det skete.

Efter overgrebet fik pigen kontakt til personale fra Dana Cup og egne ledere, hvorefter politiet blev tilkaldt.

De tre gerningsmænd beskrives som:

A: mand, 17-18 år, almindelig til muskuløs af bygning, ca. 180 cm høj, mørk i huden og mørkt kort hår, iført hvid trøje og beige cowboybukser

B. mand 17-18 år, spinkel af bygning, ca. 170 cm høj, mørk i huden, ørelangt mørkt krøllet hår, iført mørk hættetrøje med røde mærker fordelt over hele trøjen

C: mand, 17-18 år, ca. 180 cm høj, mørk i huden, krøllet mørk hår, iført mørkerød t-shirt

Nordjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner og kan kontaktes på telefon 114.