19-årig efterlyses for bedrageri, afpresning og vold

Den 19-årige Houssen Nasser. Foto: Politiet.
Den 19-årige Houssen Nasser. Foto: Politiet.
Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 19-årige Houssen Nasser, som har været efterlyst af politiet siden starten af maj i år.

Politiet ønsker at anholde og sigte ham i flere sager, som primært handler om bedrageri og afpresning begået mod andre unge i hovedsageligt Køge og Herfølge samt en sag om grov vold, idet han mistænkes for at være en af gerningsmændene i de mange sager, der er begået inden for de seneste ca. 8 måneder.

Politiet har i den forgangne tid ledt efter Houssen Nasser, der er uden fast bopæl, hos hans familie og på relevante tilholds- og opholdssteder, men uden at kunne finde ham. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde ham.

Han beskrives som: mand, 19 år, almindelig af bygning, ca. 170 cm høj, sort hår, særlige kendetegn: tatovering af fem navne på højre overarm.

Politiet modtager gerne oplysninger om den eftersøgtes opholdssted og vil også gerne kontaktes, hvis man træffer ham. Poltitiet opfordrer til, at man undlader at tage kontakt ham, men i stedet straks kontakter nærmeste politi.

Politiet kan kontaktes på telefon 46 35 14 48 eller på telefon 114.