Kvinde fundet død øst for Svendborg

Mandag aften kort efter klokken 19 modtog Vagtcentralen ved Fyns Politi anmeldelse om, at en gruppe plantagearbejdere i Holmdrup Huse, beliggende øst for Svendborg, havde fundet en død person i en plantage.

Undersøgelserne på stedet har vist, at der er tale om en kvinde. Der er i nær tilknytning den døde kvinde fundet en mørkeblå el-scooter. Herudover er der bl.a. fundet en nøgle der viste sig at passe til en adresse i Fruerparken i Svendborg. Der er i øvrigt ikke fundet noget mistænkeligt ved undersøgelsen på findestedet.

– Liget er i en sådan forfatning, at der ikke umiddelbart kan ske genkendelse eller identifikation af den døde. Men ud fra de øvrige fund har vi en klar formodning om, at der er tale om den savnede Helle Hauberg Hansen, der har været savnet siden medio juli måned, fortæller Vagtchef Lars Chr. Thede.

De pårørende til Helle Hauberg Hansen er underrettet.

Fyns Politi oplyser, at der senere på ugen blive afholdt ligsyn og obduktion med henblik på endelig fastlæggelse af identitet og dødsårsag.