Fire stenkastere anholdt – 12 mangler stadig

Fire er blevet anholdt - 12 mangler stadig.
Fire er blevet anholdt – 12 mangler stadig.
I går offentliggjorde Københavns Politi og Task Force Pusherstreet billederne på 16 personer, som mistænkes for at stå bag stenkast på Christiania den 17. juni, hvor flere politifolk blev såret.

Fire af de 16 er nu anholdt, men politiet mangler fortsat at anholde 12.

– Vi har fået mange gode tip- og tak for det – så vi har godt gang i at få lokaliseret de efterlyste. Nogle melder sig selv – andre skal vi ud og have fat i på adresserne efter gode tip. Vi kan kun opfordre folk til at melde sig selv, men hører stadig gerne fra folk, der kan hjælpe os med at fastslå identiteten på de resterende 12. De fire stenkastere vi anholdt i går vil i dag blive fremstillet i Dommervagten med begæring om varetægtsfængsling og de fire slører vi nu på den i går udsendte liste, siger Politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Københavns Politi.